shopping

Just nu sitter jag med en grinig Alex i knät..Alla påsar står innan för dörren..måste snart laga mat.hoppas Plåth kommer snart.
Shoppingen idag blev nästan som den skulle.
3 Mjukis byxor från lindex till Alex. 1 par rutiga fin byxor HM o strumpor Alex. Present till Sabina.
Mat på Maxi men även ett 2 vånings kakfart 50:-. vilket jag letat efter jätte länge. köpte även 2 blåa höganäs muggar som jag samlar på.
Har tänkt att börja använda den till vardags när vi flyttar.Har bara haft den till fint innan. men va fan ska den bara stå där i skåpet eller?? Dom är till för att användas hmm vi får se hur det blir.

Härlig dag!

Gud vilket fint väder det är ute! Har precis kommit hem från stallet o en ridtur..visserligen ingen lång idag för Plåth skulle jobba så då var det bara att snabba på.
Efter lunch ska vi åka till Borläng o handla lite kläder till Alex ,det börjar tryta på byx fronten.Det blir en stor handling på Maxi oxå..Fast när jag ska storhandla brukar det bli typ 500:- eller nåt sånt.Sen får jag springa o små handla iallafall...är såå dålig på att planera vad vi ska äta.
ikväll blir det hemma gjord pizza,imorgon ska vi äta hos Sabina som fyller 20 år!!Grattis!!!!, på sönmdag Choritzo låda.
I morse vad 5 vaknade jag o letade efter Alex då låg han under Plåth täcke i knähöjd fast åt fel håll..hmm jag funderade om jag skulle flytta han men var rädd att han skulle vakna o tycka att det var morgon så han fick laigga kvar..för säkerhets skull höll jag i honom i benet.MEN jag måste ha släppr för klockan 6 vaknade jag av en duns, hoppad upp o hittade Alex på golvet igen...den här gången skrek han mycket mer...måste säga att man blir lite orolig.Stackarn han var inte ens vaken när han åkte i golvet. Nu måste han försöka sova i sin säng. Så här kan vi ju inte ha  det!
Nu ska jag göra mig iordning för stan

dagen

började dagen med en duns! Alex ramlade ur sängen. Eftersom vi sov själva i natt så hade jag tagit in hans vattenflaska o ställt på nattduksbordet. Han brukar dricka vatten på natten,men inte i natt så när han vaknade var han väl törstg såg sin flaska o klattrede dit. Vilket slutade på golvet, men det gick bra.Han vart nog bara lite shockad för när jag tog upp honom var allt bra igen.
När vi ätit frukost åkte vi till stallet. Det var helt underbart väder ute så jag tog en ridtur i skogen galopperade en massa så vi var trötta. Mockade o gav Alex mat. Sen skulle vi göra en snabbis till ishalen där det var test(konståkning). men det tog en himmla lång tid så när jag handlat o allt på vägen hem var klockan ca 16. OOPPSSS!!Bara att skynda sig! Vi skulle hinna till tioppen med vårat skräp och så hade jag tänkt att göra torsk med äggsås men det blev fiskpinnar istället vilket Plåth fick fixa när jag var o körde ett pass på friskis. Det var jobbigt idag kanske berodde på att jag åt lunch 16.30. Jag är ganska beroende av mat. Får jag ingen mat så får jag jätte ont i magen. Vilket jag självklart fick idag oxå, men det var helt självförvållat..
När väl Alex somnade igår så sov han hela natten vilket var super skönt.Jag som trodde det skulle bli en låång natt.
Nu är det sängen som gäller måste till stallet tidigt imorgon.   

natten

Natten tror jag kommer bli lååång. Alex är jätte knölig, snorar o hostar o grejar. Just nu är han vaken igen!

BBLÄÄ!!

Alex tyckte inte om min mat..så fort han fick det i munnen spottade han ut det, vilket han har blivit väldigt bra på!
Så jag tog en burk i stället jag vet inte men han känns lite för liten att tvingas äta om han inte tycker om..Men han ville knappt äta burken heller o då var det en av favoriterna..hmm han är nog inte riktigt frisk än.
Han har sovit i lite mer än 2 timmar så nu är det full fart igen. jag har hunnit gått en lång sväng i det super fina vädret, diskat o lagat kvällsmat(korvgryta) vilket brukar vara en av Alex favoriter.
Alex har blivit jätte duktig på att stå själv utan att hålla i sig.

sova

Så här ska det se ut

pengar

Jaha då har man fått lite pengar igen då..så nu är räkningarna betalda o pengarna har minskat rejält igen!

Igår började vi faktiskt slänga lite skräp iallafall. Plåth slängde våran grill vilket jag inte riktigt förstår. men men vill han köpa en ny i sommar så visst. Men vi är ganska oense om vad som ska slängas..han tycker att man kan spara på allt!!
Om det är någonting han inte vill ha så ska han alltid hör om hans mamma ska hea det..jag förstår inte vad hon ska med allt till.
Jag lyckades slänga en del gammla jul grejer efter hans farmor typ glitter o kulor..hmm varför spar man glitter???
Men något som jag absolut inte fick slänga så är det alla hans tidningar...så nu ska jag börja spara på DD en tidning vi får varje dag..så vårat hus kommer väl att bestå av tidningar...jag blir ju galen man kan inte spara allt gammalt skit!!!
I morgon ska vi åka med skäpet till tippen..får se om jag hinner slänga i lite skrot från stallet..fast då blir väl pappa galen eftersom att allt kan vara bra att ha någon gång ..hmmm!!!

Alex håller på o kör bil på golvet..tänk vad dom lär sig allt snabbt.Han vet oxå att man ska stoppa i kontakter i eluttagen..vilket jag inte riktigt gillar..
Nu är det snart dax för lite lunch(makaroner o köttbullar) första gången Alex ska äta stuvade makaroner får se om allt spottas ut eller??
Idag ska vi försöka komma ut på en promenad efetr lunch så Alex kan sova ute.

Min lilla skrutt

Alex är förkyld,det rosslar o har sig hela tiden.Just nu ligger han på min mage o sover.När han var liten var de ganska mysigt men nu tar han ju upp hela min överkropp. Natten har varit okej. Han har vaknat o hostat o gnällt lite. Alex sov med mormor i sängen igår när jag kom in från stallet.Han låg på henne oxå.
Det blev att sova kvar där inatt.
Hoppträningen igår gick faktiskt väldigt bra.Zamba var mjuk o fin o tyckte det var skojs att få hoppa lite. Han är så pigg o glad just nu så det är roligt att rida. Nu var det mest mark träning igår med jkryss på volt o studs. Men lite hoppning blev det oxå. Nästa gång ska jag försöka vara med båda dagarna. Men dom flesta jobbar ju när träningarna är mitt på dagen. jag har ju en månad på mig att fixa barnvakt. hmmm det blir kanske mitt i flytten..hmm måste försöka lösa det om jag ska tävla i sommar.
Nu är jag hungrig undrar vad jag ska äta till lunch idag???

Helgen

På lördagen var jag och dömde konståkning hela dagen. På kvällen var vi hem till pappa som har fyllt år. Dom andra körde gokart på lördagen, synd att jag inte kunde vara med. Men alla hade så ont överallt efteråt så det kanske var bra att jag inte var med.
Natten till söndagen var Alex jätte gnällig o knölig.Vi var nog vakna mellan 3-5. Jag var och dömde även på söndagen men bara till 14. Så när jag åkte hem skulle jag vara duktig att tvätta bilen i biltvätten på volvo. Den är nämligen full i fågelskit. Så jag betalade körde in till den sa stopp. Maskinen körde ner började spola lite. Sen var det stopp. Jag väntade o väntade men inget hände. Paniken började ge sig till känna.Maskinen stod mitt framför rutan o dörran bakom var stängda,Hjälp!! Jag ringde till Plåth så han fick komma dit. Sen ringde jag till mamma, så hon ringde till Kalle. Så han var strax där. Jag vågade ju inte gå ur bilen.Tänk om den skulle starta. När Kalle kom så lyckades vi få upp dörrarna bakom o backa ut..hmm jag överlevde iallafall.Men nästa gång får Plåth åka dit. Vi har fått 2 nya tvättar till slut allafall.
Sen var det snabbt hem eftersom jag skulle rida dressyr för Fia 16. jag kom nästan i tid. Zamba gick bra men idag har jag träningsvärk. I kväll blir det Erik träning. Plåth jobbar så Alex får vara hos mormor o morfar. Förmodligen sover vi där efterso jag inte är klar i stallet förens ca22. Då hoppas jag att Alex sover.
Nu ska vi gå o sova lite middag

Aj aj!!

Aj Aj är det enda jag säger idag..han gör allt tok han inte får. Slår på TVn o tittar på mig, om jag säger aj aj då är det jätte roligt...Hmm.
Vi var till stallet o släppte ut tidigt i morse,ska mocka bara plåth kommer hem. kommer inte bli någon ridning idag då Plåth o pappa ska åka o ploga i gloten.Har ingen barnvakt.
Vi har även varit o handlat o varit till optikern med mina glasögon som blev lite snea (tack Sabina).
Nu kommer snart Stina o Moa o hälsar på lite.

Natten har inte gett någon skönhets sömn direkt. Plåth sov i skogen så jag var själv hemma. Alex har knölat i ett. Han somnade ordentligt vid 4. Jagv tänkte bara o nej snart ska vi gå upp.(klockan 7)
Sova på dagen är inget för mig så det blir väl en tidig kväll. Hade gärna sett på Ridsporten från Göteborg, men jag vet att jag kommer somna före. Är nämligen väldigt kvällstrött i vanliga fall så.

Kalas

Nu sover Alex, jag borde oxå lägga mig vi måste upp tidigt imån igen. Sabina börjar jobba 9 o då ska jag ha släppt ut hästarna före. Mocka får jag göra när Plåth kommer hem. Det blir ridhuset på söndag förmodligen dreeyr för Sofia. Skönt att änligen rida dressyr på riktigt,fast jobbigt.

Alex tyckte det var jätte roligt att få komma hem till moa o leka. jag trodde han skulle bli blyg när dom andra kom men han var lite blyg i början men sen var han ute i andra rummet o lekte med dom utan mig. Vilket inte brukar hända. Han kollade bara att jag var kvar ibland.Han brukar vara ganska mammig.
Vi skulle ha åkt o badat imån men vai måste skippa det jag hinner inte. Men vi ska försöka komma iväg nästa vecka. Alex tycker ju att det är SÅÅ roligt.

Funderar

Just nu så snurrar alla tankar runt i huvudet på mig..Färg..gardiner..stallet ..huset..pengar..jobb..hela livet känns det som.
Vi kollade på färg i typ alla färgaffärer i blg o alla sa olika.Hjälp! Jag trodde inte det var så svårt att måla lite.
Det är svårt att veta hur färgen blir på väggen. Jag vet precis vilken känsla jag vill ha.Jag kan se det framför mig. Men jag vet inte exakt hur jag får det så. Det känns som mörka gardiner men jag vet inte. Tänk om man hade fått lite mer av den här pyssliga o kreativa genen. Som jag i prinsip helt saknar. Jag försöker fixa o göra fint men det blir adrig som man tänkt sig. Vilket jag inte tror att sovrummry kommer att bli heller. Då blir jag sur bara så ni vet!

Vart tog alla pengar vägen?? ingen som vet, ingen som vet!
Ibland  vet jag inte hur o på vad jag lägger mina slantar..men slut är dom för jämnan!

Idag gick vi upp 7 för Sabina skulle o jobba men vad 7 30 ringer hon o har ont i huvudet så hon blir hemma..vilket betyder att jag fick rida idag. Tänkte jag skulle försöka ta mig till ridhuset i morgon. Sabina ska jobba så får se om jag kan lura med mig mamma.
Ikväll ska vi till Stina som fyller år.

Bilder

Bläää!! 
Älskar att göra sånt man INTE får

Leker

Den här morgonen har vi hunnit med mkt. När klockan var 10 hade jag släppt ut o mockat stallet.Var tvungen Sabina skulle jobba. När vi kom hem ringde Plåth o frågade om jag hade hämtat paketet. Vilket paket?? Det hade jag HELT glömt bort. Så vi fick ta en sväng till.
Nu har vi precis ätit frukt o smörgås.
Alex leker för fullt. Han har börjat bli lite modigare nu så han vågar vara i ett annat rum en liten stund. Han hittar saker att äta överallt. Är det inte stenar så är nåt annat skräp. Alla kontakter o sladder är JÄTTE roliga. Som tur är har vi stoppat i barnlås i el uttagen.
Igår åt Alex makaroner,köttfärsås med majs för först gången. Hna måste börja äta mer av våran mat nu. Jag försöker verkligen tänka ut mat som han kan äta. Men min lilla hjärna har svårt att komma på nåt bra. Det blir lätt att han får en burk istället. Ikväll ska vi äta ärtsoppa så då blir det tyvärr en burk, Men till lunch blir det kalops igen.
Vi ska ut på en promenad efter maten så Alex kan sova tänkte jag.
När Plåth kommer hem SKA vi åka till färgaffärerna o se hur dyrt det är med färg..BLLÄÄ!! Men bara det blir fint så.
Nu är det lite för tyst måste se vad han gör för bus!

det vanliga

Jaha vad ska vi göra idag då??
Vi har varit o släppt ut hästarna o farmor fick passa han i vagnen ute idag med, hon har fått influensan eller nåt?
Nu ska vi snart äta mat Kalops(rester), sen kommer dom o kollar på lägenheten 13,30.
Vi ska hämta Sabina vid 14 o till stallet mocka o rida. Sen är det väl hem o äta igen o kväller.
Det är alltså en helt vanlig dag i mitt liv.

Kollar på sjukhuset på TV. Hjälp vilken liten bebis! Den är inte större än en hand. Det är helt otroligt att dom kan rädda dom små bebisarna.

Inget Blg

Det blir inget Blg idag..Plåth ska åka o träna så vi hinner inte kolla på färg idag..Får bli på onsdag innan vi ska till pappa.

Alex var snäll o sov i 1½ timme medan jag mockade så det var bra.
Våran hyresvärd ringde idag o det var någon som ville se lägenheten imorgon..Så nu är det till att städa igen..det ser nämligen ut som ett bombnedslag här.
Vi ska snart ner o handla lite oxå.

Full fart

Just nu är det full fart på Alex, han somnade nämligen när vi åkte hem från stallet o sov i 1 timme. Jag försökte väcka han men det gick inte. ´
Vi var o hoppade lite idag. Zamba tycker nog att jag är tråkig, han vill göra det med mkt mer fart än vad jag tyckte. Men det blev bra till slut.
På förmiddagen var vi en sväng till Grängshammar(plåths mamma).

Igår hos Lina fick vi fläskfilé o ris, mkt smaskigt och en god tårta till efterätt.

Alex är verkligen ett bull monster, så fort man tar fram en  bulle börjar han gnälla. Han smockade i sig en hel bulle igår. Det måste betyda att jag bakar mkt goda bullar.  =)

Söndagar är TV kvällar först One Three Hill o sen Gossip Girl. Så Plåth fick laga kvällsmaten (kalops). Vilket är en av Alex favorit rätter.
Efter maten badade vi (hela famijen) i badkaret, vilket var otroligt trångt. Men kul för Alex att alla kan vara med.

Imorgon ska vi se om jag får ihop det. Det beror på om Alex vill sova på förmiddagen så jag kan mocka. Farmor är sjuk så hon kan inte släppa ut o Sabina ska jobba. Farmor ska hålla ett öga på vagnen när jag släpper ut hästarna. Eftersom Alex inte kommer att sova så tidigt. Det blir nog ingen ridning imorgon,det hinns nog inte med. Ska till Blg en sväng  när Plåth kommer hem. Förhoppningsvis ska vi hinna in o kolla på färg.
Nu är det läggdags!

shoppat

Idag har vi varit till huset o mätt lite. Vi tänkte att vi skulle åka till färgaffärerna o kolla på lite färg men alla stängde 14 jag trodde 15 så det blev inget av med det...men det blev en sväng på kupolen istället, Jag köpte ett par vantar till Alex på PoP som var på halva priset. Handlar inte kläder där i vanliga fall då jag tycker det är lite dyrt, men på rea kan jag handla lite.
Var o kikade på gardiner på Åhlens, hittade ett par jätte fina hissgardiner MEN dom fanns inte i rätt längd. Hon som jobbade där sa att dom hade tyget o att det var JÄTTE lätt att sy...hhmmm JAG kan INTE sy!!! Jag skulle komma dit igen så skulle hon förklara exakt hur jag ska göra...får se om det blir några gardiner (mormor jag tror du får hjälpa mig)!
Nu ska vi snart åka till min kusin som fyllt 20 år.
 

Äntligen!

Nu har hästarna äntligen blivit skodda..så 800:- fattigare då..
Imorse vaknade Alex 7, vi åkte till stallet o red innan hovslagern kom.  Zamba är 14 år (gammal gubbe) men håller på o testar mig lite som om han vore 5 eller nåt...han ska inte gå dit jag vill o.s.v = Drygt. Men det är kul för han är ganska pigg o glad att rida. Så länger jag inte åker av iallfall.
Idag har vi varit o hälsat på min mormor o morfar när Plåth var o tränade..vi ville inte va hemma ..det är såå tråkigt.
Jag betalade mina skulder till henne för lite presenter, sen fikade vi på morotskaka, den var såå smaskig. Alex fikade på en kaka med sylt.
Till kvällen blev det klyftpotatis o fläskfile.
I morgon ska vi till "vårat" hus o mäta o kolla lite. ska till lite olika färg affärer o se om vi hittar någon fin färg till sovrummet. Jag vill ha en creme vit färg, lite åt det gula hållet.
Nu är sovdax (Alex sover redan)

morgon

Alex vaknade 7 idag så klart när jag inte behövde gå upp tidigt...som vanligt.
Nu ska vi snart gå ut o gå en sväng,tillAnnas o handla bröd o in på ica en snabbis.
Idag ska jag försöka ta mig till Friskis men före det ska jag mock o rida o baka bullar, måste bara vänta tills Sabina slutar. Sen far vi ut till Yttre heden sätter igång degen.

Ett lite surt inlägg

Ibland blir jag så förbannad...varför ska JAG alltid skynda mig. Vad jag än ska göra så måste jag skynda mig!
I morse när jag fick veta att Sabina skulle jobba så rinde jag till plåth   på en gång o tala om att jag var tvungen att åka till stallet när han kom hem. Han sa att han inte skulle bli så sen. han skulle förmodligen inte bli lika sen som igår (då kom han hem 15.30) Så jag trodde att han skulle komma ca 15,30 igen. men hur kunde jag vara såå dum o tro det. 17,00 kom jag till stallet. o skulle mocka ta in dom o rida zamba. Jag skulle sedan lyckas vara hemma 18.30 för att plåth skulle åka o simma. Hur många hinner göra allt det här på 1½ timme. Jag kom hem 19.00 o då hade han redan ringt o skällt på mig...JAG BLIR SÅÅ ARG!!!
Nog tjatat om det. Cattis kom förbi en snabb sväng vid stallet. Hon fick en rosa klänning till Ava Estelle.








Det blir inte som man tänkt sig

Inte idag heller.. Jag hade ju planerat att jag skulle ut till stallet i morse rida o mocka...MEN Sabina ringde vid 7.30 o hon skulle jobba vid 9, vilket betyder att jag inte hade någon barnvakt. Så vi fick skynda oss med frukosten o åka o släppa ut bara.
Vi har faktiskt varit ute och gått/åkt pulka i 1½ timme. Tog en sväng på isen till sjukhuset hämtade AD droppar o hem igen. Har nog gått ca 6 km iallafall. Så nu sitter vi o väntar på att Plåth ska komma hem så jag kan åka o rida innan det blir mörkt.
Funderar på att åka till ridhuset på Söndag (mamma vad säger du om det förmiddag/eftermiddag?).
Får se om Kattis hinner komma idag.
I morgon ska vi försöka baka lite bullar.

Seg dator

Gud va sakta det går!
Idag har vi varit till Kupolen handlat lite presenter och mest gått fram o tillbaka och funderat på vad vi ska köpa för nånting.Nästa fundering   vart vi skull äta?? det blev mc donalds till slut. Köpte faktist ingenting till mig själv. 
Till stallet mockade, blev ingen ridning idag..FY på mig!!
När jag kom hem orkade jag inte åka till blg en gång till o träna på Friskis så vi tog och bäddade ner Alex  i pulkan och tog en sväng på sjön. Tyvär hade det blivit mörkt men det var skönt ändå.
Till kvällsmat blev det fisk o potatis. Alex åt lasagne från igår.
Alex o Plåth har badat på nu kvällen och Alex var så mätt så han kräktes lite i vattnet... vilket hans pappa inte tyckte var såå mysigt. Alex somnade så klart i pukan så han ska snart gå o sova.. Jag vet ingen ordning alls på mig!
I morgon får vi se om Cattis hinner kika förbi en liten sväng. Har köpt en lite present till Ava Estelle.

Helgen

Min helg har bestått av jobb jobb och jobb!!
På lördagen jobbade jag 7.45-20.15. På förmiddagen säger Linda. - har bettan sagt att du ska göra planka?? VAA vadå det har ingen nämt. När vi kollade så skulle jag göra en planka på 8 + en barnplanka för 2. Det var typ 2 årsedan jag gjorde en planka. Så vi började vid 16 o var klara vid 18.30. I normala fall tar det ca 1 h. Inte nog med det så var de jätte mkt folk igår och det kändes som allt i affären var slut. Så jag ringde till chefen o gnällde lite.Så idag kom han med mer Apelsiner o Clementiner. Det är ju vi som jobbar helg som får ta skiten från sura kunder när varorna är slut. Dom som beställer är ju bara där på vardagarna. Det var en kund som sa att nu blev hennes dag inte som hon tänkt sig eftersom vi inte hade det köttet hon ville ha. Då sa jag att nästan inget blir som man tänkt sig här i livet!
I morse han jag iväg en snabbis till stallet släppte ut o mockade. Först fick jag skotta fram bilen under all den fina snö som kommit.
Alex har varit vaken när jag kommit hem på kvällarna så jag har lagt han efter typ 15 min. Känns lite taskigt han blir ju så glad när man kommer hem o då säger jag att han ska gå å sova..men han är ju såå trött. Han har somnat ganska snällt i sin säng, igår kom han över vid 24. 04,30 vaknade han o tyckte att det var morgon. Jag hatar när han gör så. Han drar mig i håret ,pillar mig i ögon,öron,näsa och allt han kan komma på. Men ALDRIG på Plåth det är F*N orättvist!! När jag verkligen är trött o vill sova så väcker han en mitt i natten om Plåth tar han skiker han som en stucken gris. Jag blir så matt. på nätterna orkar man lixom inte göra allt rätt så till slut får han ju som han vill(komma till mig igen)men oftast är han så trött då så han somnar.
Imorgon är ut o rida igen. Försöker få tag på hovslagaren men det är helt hopplöst..han var in o handlade idag så jag sa att jag skulle ringa igen imorgon o f'n om han inte svarar då blir jag tokig. Har ringt han i 1 vecka nu!
Nu är det dax att göra sig klar o sova

en dag till

Nu har en dag till gått...vad har vi gjort?? Vi har varit i stallet,ridit,mockat o släppt ut dom. Sen har vi handlat en massa mat. Som tur är så var Sabina med o kunde bära lite. Hem åt mat. Sen har jag o Alex badat. Ikväll blir det kyckling wok o nudlar. Vi ska en sväng till Plåths mamma som fyllde år igår så vi ska dit på en fika.
I helgen blir det jobb hela helgen.

Nu j'vlar

Idga har jag jobbat. Jag trodde att jag skulle jobba till13 men det visade sig att det var til14.15. Så vi gjorde en deal så jag gick hem 13.45. För jag hade ju varit duktig och bokat ridhuset vid 16 så jag var tvungen att hinna hem o äta o fixa Alex oxå.
Alex har varit hos Sabina typ hela dagen. Vilket inte känns bra men men, det bvar ju ett tagsen hon hade han en hel dag så. Vad ska man annars ha sin syster till?? :)
Zamba gick väldigt bra. Så nu gäller det att hålla i det här, så nästa vecka måste jag (vi) försöka  hoppa lite. Idag blev det bara dressyr eftersom Alex var med.
Just nu håller han på o lever rövare. jag skulle gå å lägga han men han verkar inte nå trött. Han leker
o busar för fullt. Plåth är o simmar, han ringde vid 6 o frågade om han kunde åka o simma.Så jag fick laga mat o fixa Alex o allt själv. Nej, men va ska men med dom till. Ibland är man ensammstående mamma.
Nej, NU måste jag försöka lägga Alex

...

Nu sover Alex, i sin säng. Det går oftast bra att lägga han men han vaknar om en stund o är så mammig.
Det blev en promenad idag oxå inte lika lång som i förrgår men ganska lång. Jag insåg idag ayy jag nog gått upp nåt Kilo. När jag skuklle ta på mig ett par jeans så var dom såå trång..Hhmm...Så nu måste jag skärpa mig. Nu ska vi på promenad varje dag. Förut gick jag varje dag en lång tur.
Var ut en sväng på Zamba, har så mkt energi. Den liksom poppar upp som spöken lite här o där. Annars går han jätte bra känns mjuk o fin. Får se om han är lika mjuk o fin i ridhuset då?? Bästa jag bokar en tid på en gång..Så inte den här lat masken tar över.
Imorgon ska Alex till Sabina för jag ska jobba, men inte så länge bara 7,45-13.

väntar

Jaha nu sitter vi här och väntar. När dom varit här o kollat på lägenheten som nú är städad i fin..(Alex jobbar på att stöka ner igen). Ska vi åka till stallet,rida o mocka. Var bara och släppte ut dom i morse. Sabina fick tydligen vara ledig i dag så då har jag barnvakt en liten stund.
Natten har varit som dom senadte väldigt knölig. Alex ligger på mig o knölar. Så fort Plåth försöker ta han så gall skriker han. Släpper han så kommer han till mig o det blir tyst. I natt ska jag försöka få han att sova i sin säng. Men han vaknar hela tiden när han hostar.
Ska gå och läsa lite för Alex

Alex

Tänk att han vart så här liten, min plutt.

städa

Då vad det snart sov dax men jag var tvungen att titta lite här först. Alex sover (iallfall en stund) jag har precis ätit lax, potatis,romsås.och broccoli. Under dagen har jag ridit,släppt ut och mockat. Vi tog bara en liten promenad idag. Ner till Ica och handlade lite. Har varit på Friskis o kört ett gympa pass idag. 
idag har jag verkligen funderat över hur fort tiden har gått. Jag tycker att jag typ har varit hemma med Alex 3-4 månader men i själva verket är han ju snart 11 månader. Helt sjukt. Jag kan inte fatta att jag inte har hunnit göra mer saker. Jag hade ju tänkt mig innan Alex kom ut att jag absolut skulle börja träna o tävla ganska snabbt. Men så har det ju inte blivit. Jag känner att jag vill vara en bra mamma oxå inte bara lämna bort honom hela tiden. jag tycker att han har banrvakt ganksa ofta ändå. Om man ska hinna med allt ska man nog ha en nanny (vilket jag nästan hade ett tag) men man får lite dåligt samvete. Jag skaffade inte Alex åt någon annan direkt.
Imorgon förmiddag måste vi städa. Våran hyresvärd ringde idag och sa att det var någon som ville komma o kolla imån vid 3. Så nu måste städa garderober o tvättstugan..BBLLÄÄ!! vad tråkigt..
Nu är det dax att ta bort maten ocg göra mig klar för sängen

kväller

Jaha så var det kväller igen...åå jag är så sugen på nåt gott, men som tur är har vi inget hemma. För då hade jag smockat i det...
Idag har jag äntligen varit ut på en ordentlig promenad igen.har varit lite dålig på tränings fronten ett tag både med mig själv och hästarna. Men nu MÅSTE jag ta tag i det. Måste åka till ridhuset snart. Jag rider ju Zamba nästan varje dag men ingen riktig träning.
Var förbi på Annas bageri och köpte bröd. Köpte något nytt den här gången Lantis tror jag det heter. Alex tyckte det var jätte gott. Vi brukar inte ha vitt bröd hemma, så alex brukar inte få så mycket bröd. Men jag tror att det här var surdeg så det ska väl vara lite nyttigt (tror jag).
Till kvällsmat blev det stuvade makaroner och mina platta köttbullar.
Vad ska jag göra hela kvällen då?? Kan ju inte gå och sova redan..hhmm.. Jag tror inte det var nåt bra på tv heller..
 

Helgen

Jag var vaken från och till hela natten till lördagen och oroade mig ifall någon av oss skulle börja kräkas..Sjukt!
Dömningen gick bra. Kallt som F*n men allt flöt på. Så nu har en av alla dessa stenar borta.
När jag kom hem hade Plåth gjort Örtkryddad fläskfile med jätte god sås och klytpotatis. Synd att jag inte var så hungrig. Men jag fick med det i matdosa till jobbet istället.
På Söndagen jobbade jag, så mycket mer blev det inte. Plåth hade gjort fläskotletter o potatis till kvällsmat.
Så inatt var det dax igen, Alex vaknade vid ca 2 och var jätte grinig ,låg och knölade på mig till 4 då jag tröttnade och gick upp. Tog febern och han hade 38,7 så det var bara att ge han alvedon och gå lägga sig igen. Tänk vad 2 timmar kan vara långa. Vaknade 7 ,45 och tyckte jag skulle gå upp. Eftersom jag ändå skulle upp vid 8 så tog ja med han upp. När jag åkte satt jag han i sängen med plåth. Han hade somnat så fint så.. Det är bara så att jag inte SKA få sova.När han är hemma med plåth sover han alltid länge..FY vad fuskigt.
Nu kommer Sabina. Kommer mer senare

RSS 2.0