sjuk

Alex är bara sjuk just nu..nu har jag varit hemma torsdag fredag..sen jobbat i helgen för då har plåth varit ledig sen varit hemma idag o imån..onsdag är plåth hemma. Sen hoppas jag att han är frisk på torsdag..
Stallet går väl skata framåt..till helgen ska jag köpa stolp så vi kan slå ner till hagen..
Idag ver det en o kollade på Heidi, som vill ha henne..men på avbetalning..hmm känns inte riktigt bra. Vet inte hur jag ska göra.
Annars var vi ut o åt mat o på bio med Jenny o Jonas i Fredags..såg Flickan som lekte med elden. Den var helt okej.
Nu har jag precis ätit bullens korv med bröd. diskat o gjoert eld..nu är det snart sängen..Alex sover inte så där jätte bra när han är sjuk..förmodligen tryck i öronen.

hemma!

Nu har jag klarat av detta oxå..skönt!!
Har varit på convetion hela helgen..bra men tråkigt..jag får spunk o så ont i benen av att sitta o sitta.
Om bara dygnen kunde ha några fler timmar oxå så jag han med att döma lite oxå..
Jag har längtat efter Alex såå mkt!! så skönt att komma hem om lukta lite på han. Imån ska vi till kupolen igen o försöka hitta en vinter overall o vionter skor till Alex..innan allt tar slut..det brukar tydligen göra det...har jag hört!
Nu väntar vi på potatisen som Plåth ska ha i mat dosa..sen blir det sängen.

Torsdag

idag skulle jag hinna rida o fixa allt innan jobbet..hmm men innan skulle vi hinna hämta bilen o lämna hyrbilen..vilket slutade med att jag som vanligt fick hoppa över ridningen...Usch! Får dåligt samvete när jag inte hinner rida..men vad ska jag göra???   Måste ju tyvär jobba!!
Imån är jag ledig då ska vi till kupolen..Alex måste få ett par vantar nu..jag behöver ha massa nya kläder (vilket jag inte har råd med!! O så ska vi köpa nåt till Meya..(Stinas bebis) som vi fortfarande inte har varit till..jag skäms!!! men men bättre sent än aldrig!! ELLER???

I helgen blir det convetion..såå jag håller på att ragga barnvakt på söndag...för Jonas ville snickra då..måste ju passa på när han vill!! Hi Hi!!!  Någon som vill ställa upp frvilligt..jag har frågat stormormor som alltid är såå snäll o ställer upp!!
Jag tycker igentligen inte om att be om barnvakt hela tiden..det är ju faktiskt mitt barn men..jag vill ju få hit hästarna nån j'vla gång..

Nu ska jag gå o titta (sova) på tvn lite.

Hyr bil!

Idag blev det en hyr bil...men innan men lyckas få en bil har ju halv dan gått. Först måste man ringa hit o dit.sen måste bärgan komma o hjämta bilen annars får man ingen hyr bil..nu får vi ha hyrbilen i 2dagar sem måste vi byta till vårat försäktringsbolag o ta hyrbil nån annan stans..gud va drygt!!! BILAR ska bara FUNKA!!
Har precis kollat på andra avenyn o lite idol..nu är det Girl next door. blev en liten tv kväll idag..tänkte ut o gå när det var så fint väder men Alex var såå trött när vi ätit mat så det blev sängen för han..jag borde oxå lägga mig snart få se om jag kan ut på en promenad imån bitti..förmodligen är jag för trött!!

Liten igen!!

Ibland önskar jag att jag var liten igen..så att folk talar om allt man ska göra o inte göra..när man är stor ska man bara veta o kunna allt..hmm!!
Jag är såå trött ska nog gå o krypa ner i sängen brevid Alex..Plåth jobbar kväll så han kommer väl om några timmar..
BILJÄVEL!!!!! Den bara krånglar!! Idag när jag åkte hem lyste en till lampa..så imån blir det till att ringa verkstaden igen...Hoppas jag får en bra lånebil bara!! måste ju till stallet o jobbet!!
idag har jag ridit lite dressyr på zamba gick väl okej..
nu har jagv sagt nej till att döma i sandviken´..om det hade varit en dag okej..men 2 nej..jag känner att jag inte har den tiden riktigt..usch samtidigt känner jag att jag måste döma..
Tänk om det inte alltid fanns 100 olika vägar att gå här i livet..bara en rakt fram´..visst det skulle förmodligen vara j'vligt tråkigt men ändå, då behövs inte en massa beslut som kan/ska staka ut ditt liv.
ja ja imån är det en ny dag med nya beslut o möjligheter!!

Helgen

jaha någon kräftskiva blev det ju inte!!=(
Alex var sjuk så Jonas kom på fredagen o Malin på lördagen..ja ja  får väl bli en bättre fest någon annan gång..
Det har iallafall hänt lite i stallet i helgen..tur man är hemma o ser till att det blir nåt gjort. Nästa helg blir det konståkning convention på Bosön..oo känner att jag inte riktigt har tid med det nu!! får väl se om jag hinner med att döma nåt iår..jag jobbar ju nästan varje helg o när jag inte jobba vill jag gärna vara med Alex..
usch imån är det jobb igen.. undrar vad vi ska äta den här veckan då?? Några förslag??

Mamma jag tror det blir 4 veckorna du ska hämta Alex, men det börjar inte gälla fören 1 oktober.

Bilar!!

hhmm ja imån ska våran bil in o bli lite fixad..när jag åkte hem från jobbet i tisdags började en lampa o lysa..hhmm åkte o kollade skulle vara nåt med låste..konstigt..men men nästa morgon åkte jag igen o lampan lyste så fort jag kom över 100 ..sen igår när jag åkte hem så lyste lampan o bilen bara dog..jag kunde trycka på gasen  utanm att den ökade så jag åkte i 80 km hela vägen..hem..men idag har det inte varit nå fel på den..mn den ska felsökas få se vad dom hittar..det går ju fortfarande på garantin..
sen har Plåth varit o hämtat en "ny" gräsklippare..en begagnad åkgräsklippare..jag vill ha en gågräsklippare!!
Igår o Idag har Elin ridit o mockat åt mig..TACKAR såå mycket!!!
Imån blir det en liten kräftskiva..men känns som att jag kommer somna tidigt imån med...nu ska jag gå o sova..måste ju upp tidigt imån..sen kommer mormor o morfar o hjälper mig måla igen...det blir ju adrig färdigt..
har precis fyllt i ett nytt dagis schema...(Mamma Alex behöver hämtas  varannan onsdag!!)

ohhh!!

Ohh! Gud nu ska jag gå å lägga mig..är helt dö ...måste ta o skärpa mig men dom säger att den första veckan är den värsta..längtar till på fredag då jag är ledig!! Då blir det även lite kräftskiva..det kommer några kompisar.alex får sova hos mormor(tror jag).
Hinner inte riktigt med hästarna just nu..usch!! jag skyndar mig så mkt jag kan med hinner ändå inte..Idag han jag bara rida heidi var jag skulle vara hemma vid 5 så plåth kunde åka o köpa virke o börja snickra för den här veckan skuklle han snickra på med stallet..sa han!!!vi får väl se hur det blir med det...imån ska jag till tandläkarn BLÄÄ!!! o dyrt!! Nej nu måste jag gå o göra mig klar

En snabbis

Nu måste jag skynda mig till stallet ska rida båda hästarna..klockan 10 kommer Elin o ska rida Engelen.
Alex får åka till "stor" mormor idag oxå..på Måndag blir det dagis igen..han är frisk nu men lite hostig.
Det pissregnar på tvären ute!! HÄRLIGT att rida 2 hästar!!!! 

Det blir aldrig...

 Som man tänkt sig!!!

Började dagen bra..gick upp i tid, åt frukost o åkte till stallet..Jag o Elin red vilket gick bra..så nästa gång är det Elins tur att rida Engelen. Vi släppte ut o mockade o gjorde klart stallet..
Jag skyndade mig duschade åt mat o åkte till jobbet..han precis stämla in då ringer Plåth..
- dom ringde från dagis, Alex är sjuk.
Jag tyckte han kunde vara hemma idag men hans jobb är tydligen mkt viktigare än mitt..Bara så ni vet!
så det var bara att säga till stig att jag åker hem igen..Han blev ju måttligt glad!! NEJ!!!
När jag hämtar Alex står han ute i vagnen o sover..o fröken förklarar verkligen hur sjuk han är..
Han fortsätter sova i bilen o när vi kommer hem  vaknar han o det är full fart..han börjar med att dansa vilket ett sjukt barn säkert gör..visst han är snorig o hostig så han kanske skulle ha varit hemma, men vi tyckte att han var så pigg i morse så..Han blir hemma imån oxå får se om han är lite bättre med snoreriet..annars kan vi får höra med Stor mormor om lite barnvakt på torsdag??
Så nu fick jag INGEN massage!! Jag som såg fram emot det!! F'n oxå!! Men men sånt som händer...
Så idag har vi varit o köpt mera färg(så nu kan vi måla igen)! Jag har bakat mockarutor o lagat potatis o fiskpinnar o vitsås till kvällsmat..sen på kvällen var vi ut o gick en sväng , det var såå fint väder o varmt..så jag var tvungen.. Nu MÅSTE jag sova..måste börja tidigare imån.

RSS 2.0