Tävling

Imån är det tävling i Folkärna...jag tror jag har packat allt..
Plåth o Jonas är ute o snickrar på stallet..nästa vecka ska jag börja måla..måste lägga ut Heidi sen..måste ju bli av med henne innan dom andra ska hit..eftersom Åsa ska flytta med hem till Linda..
Imån kommer Jonas o jenny hit  o äter..om jag hinner hem vill säga...annars får Plåth laga maten..hmm kan ju bli spännande..Nu ska jag gå o raka bena o lägga mig..måste upp tidigt imån..

Bio

Idag blir det bio..jag ville se the proposel(stavning) med Sandra bulock men den gick bara 18 så det blir Transformers..o såå bra film!! aja först blir det mat på Tzatsiki tror jag..nu måste jag ringa hovis!!

Helgen

I torsdags var vi till stugan o grillade..trevligt o god mat. På kvällen åkte jag o Alex o sov i säter eftersom jag skulle tävla på fredagen..o Alex var hos sin morfar
Tävling gick bra..trots alt vatten på banan..den flöt!! På morgonen var det riktigt stora sjöar som dom försökte pumpa bort. men efter dagen blev det mer jämn blött över hela banan..I 1m kom jag 5 o i 1,05 så tog vi en lite för snäv omhoppnings sväng s¨å vi fick ett sropp..men zamba hoppade bra o jag feg red inte..sen var det tur att det inte var stilhoppning..men men..man kan inte få allt..eller???
Sen har jag jobbet hela helgen o stallbygget har stått helt still....den här veckan börjar ju Jonas att jobba igen...hmmm får se när detta stall blir klart!!pappa jobbar ju oxå!
Aja imån ska jag o Alex till stallet på morgonen o så ska jag ringa hovslagaren får se om han kan komme den här veckan..
Sen kanske det blir en sväng på kupolen.Alex måste ha en ryggsäck när han ska börja på dagis..o ett par galonbyxor!
skulle behöva baka lite den här veckan oxå..fyller ju snart år!!
Imån kväll ska jag o Plåth kanske på Bio..har varit tillsammans i 8 år imån..Gud vad tiden går snabbt!!!snart är vi 50 år säger; När vi var unga då var det si o så...o var bra det var då!!!
 
Plåth o Jonas är på deras nya kvällsnöje...Råttskutning!!

Snart blir det sängen

Väldigt dålig blogg aktivitet...

Men det känns som att det inte hämder nåt spännande i mitt liv just nu sååå..
Det enda jag gör på dagarna är att laga mat, städa plocka i o ur tvätt o åker till stallet..
Självklart är jag med Alex hela tiden oxå..vi brukar ta en promenad varje oxå
Jag vill göra nåt roligt..men just nu går verkligen ALLA pengar till att få klart stallet..Idag har jag beställt en fläkt o vattenkoppar.
Plåth o Jonas håller på o snickrar..Alex sover.
Igår jobbade jag..o det var tyvär ännu tråkigare!! BLÄÄ!! Vill INTE börja jobba snart!! Men men om man vill ha några slantar måste man väl!!
På fredag blir det tävling det ska bli roligt!! ska rida 1 o 1,05. sen blir det folkärna nästa vecka då blir det 110.
Sista träningarna har gått jätte bra så jag känner mig laddad...
Nej nu ska jag gå ut se om dom får upp nå brädor!!

Regn o mera regn!!

Gud vad det regnar..kan inte fatta att detfinns så mkt vatten!!!
Igår var det hoppträning hemma hos lena på e liten bana i skogen..med lite halvruttna bommar..men det gick faktiskt ganska bra..eftersom det regnade hade de flesta ringt återbud..så v var 2 st..alldeles lagom..först var det travbommar o studs..perfekt när man får mkt hjälp.. sen blev det en liten bana några linjer o sist en större bana..
nu måste jag anmäla till avesta..

michael jackson??

Igår såg jag lite gran på minnes grejset om Michael...Tänk vad många bra låtar han har gjort igentligen..
OO alla sa hur bra han var o bla bla...undrar hur många som sa det bara för att det "ska" sägas!!

vilket tråkigt väder..det bara regnar.det blir väl lite städning idag med då antar jag..
Igår bakade jag o dammsög..får bli lite mer dammning tror jag..men det är såå tråkigt..
har varit duktig o gått 7km både igår o i förrgår..
nu är Alex sur..

Jobb

Det har varit en jobbig jobb helg..skynda hit o skynda dit!!

I fredags kväll hos Kalle o Marie var det trevligt..dom hade lite roliga lekar..synd att jag suger bara!!! Det värst var när dom visade upp namn på artister/grupper så skulle man sjunga en låt som dom gjort..jag fick 1 rätt. såå jävla dåligt..men men man kan ju inte vara bra på allt!! He He!!!sen var det kast  med stövel o hästskor..o spott med liten fiskbulle..BLÄÄ!!
 Man ska ha lite såna lekar oftare..det får bli på våran inflyttningsfest så småning om!!

Den här veckan vet jag inte vad som händer..kanske säterdalen om det inte regnar hela veckan...

Badat!!

Idag har vi badat nästan hela dagen!! Såå skönt!!
Jag var till stallet i morse o red Zamba, mockade o handlade lite..var hemma igen 11.30. Stoppade i oss lite mat o åkte till stugan o badade.
Alex tyckte det vr roligt fösrta gången sen blev han lite trött så han sov i vagnen..vilket var super skönt! Så jag kunde ligga o sola lite..när jag väckte han efter 1½ timme var han lite sur..men när mormor kom blev han på bättre humör. Vi jkom hem vid 18 tiden..idag blev det våfflor till kvällsmat..pappa är här o hjälper plåth spika lite..
Nu ska jag noppa ögonbrynen.
Imån kväll ska vi till marie o kalle.. sen jobbar jag hela helgen! BLÄÄ!!!

RSS 2.0