veckan

i tisdags var Stina,moa o lisen o hälsade på.. alex sov så jag fick väcka han..men det gick bra..han är alltid lite blyg för moa i början, men efter ett tag släpper det..
igår var vi ut på en power walk promenad..det vAr en massa svarta moln så jagskyndade mig ordentligt för att inte bli blöt!
idag har vi varit hem till Stina o moa.. Alex var väldigt mammig i början men efter fikat blev det bättre. Sen tog Stina fram saxen så nu är Alex fin i håret..han såg nästan ut som en tjej innan...
imorgon ska vi till ridhuset o göra lite mjukgörande studds o hopp volt..På lördag är det tävling... imån ska jag sova på yttre heden utan alex.. kan bli lite tomt..på lördag ska sabina se efter alex en stund så pappa o plåth kan fixa med "stallet". 
nu blir det en stund framför tvn..

Måndag

Så var det måndag igen..vart tog helgen vägen?? Jo på jobbet!!
Idag var jag in på jobbet o pratade om schemat när jag ska börja jobba igen,,måste ju fixa lite eftersom Alex ska hämtas på dagis senast 18.30..o ica har öppet till 20.00..men med "lite" hälp av alla så ska vi nog fixa det!!
Nu har jag stoppat in en sockerkaka i ugnen..Stina o Moa kanske kommer imån..o nåt fika måste vi ju ha!
Idag har jag ridit en ordentlig galoppsväng..klippt o rivit gräs runt sandlådan o buskar men Alex tycker inte att jag är så rolig så det är inte klart!! Sen har jag varit o köpt blommor både inne o ute.. o handlat mat på ica, lagat mat o diskat ..känns som jag har hållt på hela dagen men  inte var väl det där så mkt!?
ja ja känner att fläsket börjar växa igen så nu är det dax för lite långa promenader igen!!Skärpning!!
Nu är det dax för sängen om jag ska orka upp till stallet imån.

knas väder!

Ena stunden är det varmt o solen skiner o nästa regnar det!! När jag åkte hem från stallet regnade det typ 4 gåner o slutade där emellan.
Idag har jag o Linda varit ut o ridit en sväng. Nu har Alex nyss badat o väntar på att vi ska gå ut..
Den här dagen är som alla andra !!! Tråkig!!! Inget händer, inget att göra, inga pengar!

sovmorgon!!

Idag har jag o Alex haft en lång o skön sovmorgon..vi vaknade vid 10.00!!! Det var väldigt längsen vi sov såå länge!
Så nu har vi ätit frukost o gjort oss klara, sett reprisen på One Tree Hill. Jag har vikt en tvätt o lagt i en tvättmaskin..Eftersom jag jobbade igår så blev inte så mkt tvättat då.
I lördags var jag hos mamma o pappa hela dagen. På kvällen åt vi heta räkor..MUMS*!!!!!
I fredags var jag o Alex hem till Malin o tittade på hennes hästar..Alex försökte mata dom med gräs..
Idag ska jag till stallet bara sabina slutar vid 2. Går se om det blir någon ridning..det spöregnar här nu..Tråkigt fast välbehövligt.Till kvällen blir det korvgryta..

Rid!!

Förfan sandra nu är det skärpning...man får ju skämmas!!! Nästa vecka är det hoppträning igen o då jävlar..för varje volt jag lägger måste jag få nåt straff..
Zamba sköter sig super o tycker det är super kul..nu är det bara jag som förstör allt..men förhoppningsvis ska jag snart få slut på det hela!!!
Har fixat licensen igen nu så nu är det bara att ut o tävla..ska bli såå kul men såå nervöst..för jag ska ju hoppa såå högt!! HHMM!!!
Det blir förmodligen0, 90.-1m först tävlingen så vi kommer in i jängorna igen. Sen blir det 110 nästa tävling, då har vi hunnit träna lite till.
Men det är såå roligt att träna igen..
Idag tänkte jag ta en långpromenad men Alex ville åka grävmaskin o kolla på traktorn så det blidde inget idag heller..
Nu står han ute i det "fina" vädret o sover..Det är typ storm ute idag..Bbrrrr!!!!
Idag fyller mormor år, Grattis!!!!!!
Vi ska dit o fika i kväll..undrar vad jag o Alex ska hitta på fram till dess då??
Jag ska hämta min atäcken som blivit tvättade..

hoppträning

Idag blir det hoppträning..skojs om det går bra!
Vi har varit ute helaförmiddagen..har varit riktigt fint väder idag.. Alex står ute o sover nu...
Idag ringde jag till dagisplatskön o hörde om vi får någon plats?? Nja vi hade nr 8 i kön men det fanns en plats i Färjegårdarna så vi var tvugna att ta den...men jag ska skicka in en omplacerings lapp så om det blir plats närmare så kan vi få den.
Inatt har Alex sovit i sion säng, det var ett tagsen nu..vi har flyttat in den i vårat sovrum så då gick det mkt bättre.
Nu ska jag äta lunch

kors i taket!

Idag hade vi lite sovmorgon iallafall till 8..Farmor släppte ut hästarna. Plåth jobbar eftermiddag men skulle o lämna bilen på framvagnsinställning. Sen har vi varit ute på en promenad men bara den kort vändan för Plåth tycker det är såå tråkigt att gå. Men sen att man faktiskt motionerar det spelar ingen roll. Jag får ta den långa svängen imån o röra på fläsket lite!!
Idag har vi fått upp lite tavlor oxå, jag har bara tjatat i 2 veckor!!
Nu är det solute så det är väl bäst vi går ut innan det börjar regna igen..
Sen ska vi åka till stallet o rycka klart den där långa, tråkiga,tjocka manen. 

ny tröja

jag glömmde tala om att Alex fått sin första häst t-shirt!! av mormor o morfar.
Alex tycker om hästar(än så länge). Han ska alltid gå till stallet näe vi kommer till yttre heden..det bästa är att peta dom i näsan!
nu är det sängdax

regn!!

Fan!! I morse var det ganska fint så jag hände ut våra säng kläder på vädring..jag har ett duntäcke o tempurkudde!! Jag sa till Plåth att om det börjar regna måste du ta in grejerna!!   Men när han åkte tyckte han inte att det såg ut som regn..jag som var i säter såg att det  var alldeles svart mot borlänge...Tror ni han tog in dom?? NEJ!!! Så nu är allt helt pissblött!!! Jag har hängt in mina sängkläder i torkskåpet..
Idag blev det ingen ridning skulle rycka manen men blev lite sen till stallet så jag ryckte bara halva..såå imån vet jag vad som väntar..

Sjukt!!

Jag är vaken 06.12..det är ju helt sjukt!! Det är tråkigt väder ute blää!!
Har mardrömmar så jag inte kan sova...är inte bra!!!
Vet inte vad ska göra??

När en marddröm blir sann..

Ja ibland händer det tydligen att ens drömmar går i uppfyllelse...tänk om det kunde vara dom bra oxå!!

Har varit o ridit på morgonen. Tog en ordentlig galopp vända på Zamba..4 vändor i djupis o han var svettig o trött, men innan vi han hem hade han tårkat...
konstigt väder..I morse var det lite molnigt o kallt så jag satt på evert täcket..men när jag ridit så var det blå himmel o varm..så zamba fick inget täcke..men nu regnar det!!!  j'vla skit!!

När Plåth kommer hem ska vi åka o kolla på några begagnde boxar..hoppas dom är fina o passar..o är billiga!!

Nu ska jag o Alex gå o leka lite.

Fattigt

Hmm förstår inte var pengarna tog vägen denna månad!! Men borta är dom!!
Det blir ju inte bättre av att vi håller på att göra vägen klar till "stallet" heller!! har i dax läget kostat ca 15 000.
Hoppningen igår gick bra ..jag hoppade högre än vad jag gjort på länge.. Ska försöka vara med nästa vecka oxå..så får vi se vad det blir för klasser i svärdsjö sen..Lutar nog åt 110 tror jag..


Trodde det här inlägget hade försvunnit. Jag satt o skrev det igår när Alex kom o tryckte ner allting.

Igår var jag o Linda ner i Djupdalarna o red en sväng.Zamba tycker det är såå kul med lite sällskap ibland..Det tycker han ryttare oxå..
Idag har jag o Alex varit ute på en lång promenad. När vi gick sken solen men efter typ halva vägen började det o regna. Han står fortfarande ute o sover.
oo jag har ett myggbett som kliar så j'vla mkt. Det är det värsta med sommare mygg, flugor, alla äckliga insekter o när det åskar..
Idag kommer hovslagarn äntligen o slår på Heidis tappsko. Så nu snart måste jag börja rida henne oxå..hmm skulle behöva lite mer tid bara...men men det går väl kanske på något sätt...Bara jag har någon som ser efter Alex o smeker han far lite medhårs så går det nog bra.
Jag får inte riktigt till det som jag vill i hallen,jag kan se hur jag vill ha det..men då måste vi köpa köpa köpa en massa saker o det finns inte pengar till det just nu..så vi får väl ha en ful hall i några år då antar jag..

Regn o kallt!!

Usch!!det är bara för att JAG ska hoppa idag..då är det alltid regn...blää!! Jag hoppas det går bra ..har kollat in en tävling 30/5 som tänkte åka på..vet inte vilka klasser än bara..känns som om jag behöver 0,90 men det känns lite fjantig 1 o 110 känns bättre  men som sakt jag har blivit en feg kärring!!! vi får se..
Idag vaknade Alex 04.30 o tyckte vi skulle gå upp.. efter lite vatten somnade han om igen o vi sov till 9..Farmor släpper ut hästarna idag. Efter frukosten gick vi ut i regnet o Alex var mest ledsen..men jag lyckades plantera mina påskliljor i rabatten..sen blev det en liten promenad så nu sover han..
Efter lunchen åker vi till säter..antar att hästarna vill in tidigt idag..Zambas täcke är inte så vatten tätt...om han ens har det på sig..vilket jag hoppas...han blir så tråkig att rida om han blivit kall..
Igår va vi o handlade lite mat,..såå jag hoppas att jag inte behöver handla någe mer förrens till helgen.. Igår blev det lite ordning igen gjorde kalops till kvällsmat. Hae varit lite dåligt påmat fronten ett tag..
Igår skulle jag igentligen ha varit o kollat på Glada huddikteatern men jag kände att Alex varit borta så mkt på sista tiden att jag inte ville lämna han igen igår kväll.

vart tog tiden vägen??

Dagen har gått alldeles för fort...jag o Alex sov riktigt länge imorse..ända till 9!! Plåth gick upp tidigare o0 åkte o hämtade traktorgrävarn (rövhackan).När vi ätit fruckost som för Alex del bestod av 4 skedar gröt så åkte vi lite traktor.. sen åkte jag o Alex till stallet. Alex var med morfar o jag red till ridbanan o körde lite dressyr idag mockade o gjorde klart..när vi åkte hem var klockan 3! Handlade lite mat i säter o till coop i blg för planteringsjord. Så nu är mina små rabarber i jorden oxå. även  torkvindan är uppsatt, men jag hade glömt klädnypor..så tvätten fick hänga inne idag! Nu ska jag gå o duscha  för imån är det jobb hela dagen..Alex ska vara hos farmor o Plåth ska gräva

RSS 2.0