jobb!

Ooo imån börjar jag jobba!! Så imån ska Alex äta o sova på dagis..hmm sova kan ju bli intressant..men han slipper vara där till stängning imån för mormor(min mamma) hämtar imån..så då får han gå hem nån timme tidigare..kan ju vara skönt att slippa börja med en lång dag..jag o Elin ska åka o rida imån..så vi får väl se om Engelen är lika snäll denna gången..om allt funkar bra imån ska Elin rida han nästa gång..Imån är det massage på jobbet..GUD så SKÖNT!!!det är väl en bra grej med att gå till jobbet!!
idga har min mormor o morfar varit här i hjälp mig målat o varit barnvakt..så nu måste jag köpa mer färg igen..vill inte veta hur mkt vi köpt för..Idag har jag köpt ett pat fodrade tretorn stövlar åt Alex o ett Fleece sett..det börjar ju bli kallt ute nu!!
F*n jag måste ha glömt Alex mössa i Säter..hmm måste leta på en annan tills imån..nu ska jag äta lite äppelpaj som jag gjorde till min målar hjälp idag..sen blir det sängen

Regn!!

Fy vilket tråkigt väder..BLÄÄÄ!!!
Idag på dagis lämnade jag en skrikande unge..hmm känns inte helt bra men är väl bara att bita ihop o gå därifrån..Hoppas det blir bättre..hans favorit fröken är sjuk vilket inte gör saken bättre..
Nu har vi målat slut på färgen så imån ska jag åka o köpa mer..är bara lite målning på väggarna kvar..sen ska box inredningen få sig ett ansiktslyft oxå..
Just nu är pappa här o hjälper Plåth o snickrar.
Jag vill att allt ska vara klart o betalt..NU!!

Mammsingen du är mitt stall o barn team!!

Kurs!

Idag har jag varit på postkurs hela dagen..sååå roligt!  Så idag var Plåth med Alex till dagis..han blev lämnad en stund idag med..men idag skrek han..får se hur det går imån då?
Nu ska ni snart få lite bilder..var ju typ 6 månadersen så..har precis hittat sladden till kameran igen..så snart så!!
Sitter inne o väntar på plåth hoppas på att vi ska få upp ett par gardiner idag då kanske..han håller på o sätter upp porten till stallet som vi köpt idag..imån kommer mitt lilla målar team hit igen o vi ska måla ...sen blir det ridning på kvällen.
kollade heidi idag såg bra ut faktiskt så nu blir det annons inom kort. 

Sjuk

Dessa dagar blev inte riktigt som jag tänky mig..jag skulle ha målat klart o gjort det ena o det andra..men både jag o Alex har varit lite krassliga.. Alex fick feber på torsdag e.m o blev förkyld..samtidigt som jag fick ont i halsen..på Fredagen var han sämre o det blev inte mkt gjort..vi låg mest hemma o mös..var till stallet en sväng bara...Igår var vi mkt bättre så då var vi på Dalexpo o skulle köpa Kokosbollar.men det fanns inga!! Så Alex körde lite traktorer o tittasde på kaniner o grejor..sen var det hem o käka lite...o äntligen klippte vi gräset..allt utom en liten bit som vi gjort klart idag!
Jag har inte målat en pinal i helgen..men imorgon kommer förhoppningsvis mormor o morfar hit o hjälper mig att vara barnvakt o måla lite...Plåth o Jonas är ute o snickrar lite nu..Jonas har semester denna vecka så förhoppningsvis händer det lite i stallet igen..Inte för att han måste vara här på sin semester men vill han så tackar inte jag nej!!!
Har fortfarande inga gardiner i några fönster...Nu måste dom upp igen..jag hatar att inte ha gardiner o blommor i fönsterna..
Igår satt jag på Engelen för första gången, han är inte min favorit men men det gick bra..nu ska jag väl ut på honom en gång..sen kan Elin komma o rida hur mkt hon vill..Vi var med Heide till banan o hoppade lite idag..det gick kanon bra..hon är så duktig min lilla häst..tänk om hon kunde vara helt bra nu oxå..
Imån blir det dagis igen..Han är lite snorig men jag hoppas det går bra.

Klart!!

Nu är fönstrena klara!! Nu skla dom putsas..jag har städat o putsat fönster hela kvällen..men Fan dom går ju inte att få rena!!
Imån ska jag putasa klart o sätta upp lite gardiner igen..Ska oxå upp imån bitti o måla stallet..sen måste vi till dagis o tanka bensin till gräsklipparen o sen ska det klippas gräs..o så till stallet.det blir skynda hit o dit känns det som..har ju bara en ledig vecka kvar..DET ÄR SÅ HEMSKT!!!!!!! Jag vill vara hemma med Alex mera ..1 år till typ! Paniken börjar infinna sig lite smått..HJJÄÄÄLLPP!!!!!!!
Nu ska jag göra mig klar

Dagis

Nu har vi varit 2 gånger på dagis..igår var vi bara 2 st..Alex o den killen lekte jätte bra.. Idag var det 5 barn... Alex tar väl för sig!! Han är ganska tuff  faktiskt..Han kommer att bli dagis värsting!! Vilket jag inte hoppas. Annars går det bra han är inte nå mammig än då!
Nu håller dom på o byter fönster för fullt alla gammla är ute o dom nya är i men utan lister o sprös o allt vad det är..Igår hade vi isoleringsdamm i hela huset..öVERALLT!!! Hemskt!! Det sticks o kliar..o jag dammsög o torkade men inte fan hjäpte det!! Så när vi kommer hem idag är det bara att dummsuga o torka igen då!!
Idag har jag börjat måla i stallet..kanske hinner klar med målning den här veckan om jag har lite tur..
Nu tycker Alex jag är tråkig

Söndag

Nu har vi tagit ner alla gardiner o blommor ur fönstrena..känns som om vi ska flytta..helt tomt. Imån kommer fönster gubbarna o börjar byta fönster får se hur många dagar det tar..
Imån ska jag o Alex till dagis för första gången..
Sen ska vi o hoppa med Heide.
Nu är det sängen  

Klart!

Då var en punkt avklarad..jag o Nicke har målat klart väggen idag..nu har jag lånat en slip av Jonas så jag hoppas Plåth hinner slipa klart i helgen..

Mörker

Nu går vi ,ot mörkare tider!! Usch!!Bllää!!Jag gillar snö o vintern..men inte allt detta mörker..
Idag har Mia(våran granne) hjälp mig att klippa våran lilla häck o Jasminen..sen ska jag klippa en buske själ sen..he he kan ju bli spännande..
Imån kommer Nicke med mig hit efter stallet så ska vi måle ena kortsidan med röd färg o skrapa vitt om vi hinner..
Nästa vecka måste jag måla inne i stallet..måste göra klart målningen innan jag börjar jobba.
Just nu ligger hoppträningarna lite på isen ..försöker hinna med Heide o göra klart här hemma..plus att jag inte har några pengar att träna för just nu..
Önskar jag kunde bli miljonär
På måndag kommer dom förhoppningsvis o byter fönster i huset..så på onsdag blir det banken.

Måla!

Idag har jag äntligen börjat måla..fast inte inne i stallet utan röd färg utan på..men det är alltid nåt...jag tycker det är jätte roligt att oxå få göra nånting..vill inte bara laga mat o städa efter dom andra som "snickrar"..ibland är det resturang här oxå..mamma har varit här o passat alex så jag kunde måla en stund..men det var såå mkt mygg!!! Mamma kommer imån oxå så jag hoppas vi hinner måla klart den ena långsidan..På söndag ska jag jobba...
Idag har vi varuit i stugan o badat med moa o stina oxå...är alltid trevligt att få umgås med dom lite..
Nu ska jag duscha

Nytt jobb??

Någon som har ett nytt jobb som ligger o skräpar???Blir så trött ibland!! Man ska vara Glad, kåt o tacksam!!
Nu har jag betalat färgen till stallet..1800..får se om det räcker.
Idag var vi till stallet på morgonen red Hiedi med linda,mockade o fixade.
Efter vi gått med Alex så han somnade o ätiti lte pannkakor hemma hos mamma o pappa så åkte jag, mamma,Sabina,nicke o Alex till säterdalen en sväng...men det var ganska varmt idag så efter någon timme var Alex rött o hungrig så det blev lite Yogurt hos mamma.
På kvällen har Jag kokat saft..vet inte om den blev drickbar..
Sen har vi spacklat lite..men inte riktigt klart..men imån blir det klart för på torsdag får vi låna en slipmaskin..har även lite mer ved som ska packas ut därifrån..
nu kom plåth hem..oo dax för sängen snart!

Söndag

idag fyller mamma år. Grattis!!!!
Tävlingen igår gick sådär...i första klassen 1,05 så rev vi ett hinder o han hade sirap i fötterna..BBLÄÄ!!

 Till nästa klass ver jag så arg på han så han vågade nog inget annat än hoppa i full fart..så vilt blev det men det var en mkt bättre runda än i första klassen..Vi blev 7a. O fick hästdeo..kan någon förklara för mig vad fan man ska med det till!!!???
Nu har jag ingen mer tävling inplanerad på ett tag..ska försöka prioritera Heide ett tag nu..måste ju få iväg henne innan hästarna flyttar hit..men det lär ju dröja innan stallet blir klart så..Vi ska iallafall försöka hoppa henne den här veckan för sen åker Linda till turkiet..o jag vill oxå åka ..GUD SÅÅÅ SKÖNT!!!!
Det önskar jag mig när jag fyller år!! Ifall ni undara  =)
Imån börjar Plåth o jobba..fy fad tråkigt..o om en månad är det min tur!!HJÄLP!!!!!!VILL INTE!!!
ska se om det är nåt på Tvn..

RSS 2.0