inga inlägg!!

När det är såå här fint väder kan man inte sitta vid datorn så det har varit dåligt med inlägg!!
P&L var roligt..på torsdagen var det fest hos Sandra..jag som inte har druckit på ett bra tag blev snabbt lite fuller...men det gick snabbt över..var lite bakis dagen efter bara... men på frdgane blev det bara några cider, sen kollade vi på Th sounds som var bra.o Winnerbäck som var skit bra!!!!!
På lördagen körde vi hö o jag var trött så det blev till att vara hemma..men Winnerbäck hade tydligen haft en jätte bra spelning o Håkan Hellström oxå!! Man skulle nog ha gått!!!!
Nu har vi varit i stugan o badat i tvåp dagar...Alex tycker det är jäte kul att bade med Måns o saga...Nu på kvällen har jag Klippt ner rosbusken o9 städat bilen..sen grillade jag kycling o ris o tsatsiki...Nu är det duschen o sängen som gäller..ska upp tidigt imån o lämna bilen på service.

dålig känsla!!

Jag har en dålig känsla i magen..men vet inte riktigt varför`??!
jag har lite besluts ångest...hmm!! skulle behöv klona mig ibland..oo ibland är man överflödig!!! Konstigt det där!!

Idag har det varit underbart varmt o soligt!! Imorse var jag o red Zamba..skulle klättra men Zamba vill inte alltid som jag vill...o idag var det protester...nu har han t.om förskt vända i backen...det är j'vligt brant när ens häst böejar backa o studds mitt i "mördarbacken".. men med några trix här o där så blev det några vändor. Det är lixom ingen idé att gå på med spöy mitt i backen för då hade vi nog rullat ner..det skiter han i!
Idag har vi varit o lämnat bilen hos glasfixarn..vi hade ett stenskott..under tiden gick jag on Alex hem till Terese o barnen..Alex tyckte det var JÄTTE roligt att få leka med dom stora barnen..ville inte åka hem.

i morgon blir det ingen ridnig..ska upp tidigt o skynda mig till stallet..Alex ska vara hos sabina en stund..sen ska vi o handla..förhoppningsvis hinner vi med en promenad imån..sen bli det P&L!! vet knappt vilka som spelar men hoppas det blir kul..
Bara Plåth kommer ham ska jag hoppa in i duschen o lägga mig o sova!

Sommar sommar sommar!!

Nu är det äntligen lite sommar..Varmt o skönt!
 Idag har jag ridit Zamba, skulle ha ridit båda men jag blev så sen till stallet i morse...imån ska jag till stallet tidigt..Nicke ska se efter Alex..
Imån blir vi 13 000 fattigar oxå..För imån kommer betongbilen..Förhoppningsvis ska det bli en platta i stallet..
Så klart blir det fint väder o hö körning till P&L...hmm måste försöka hinna med allt ändå..
jag ska åka o köpa en cykelsits till Alex imån..såå vi kan cykla o handla glass..sånt ska man göra på sommaren!!

Nu hoppas jag på fint väder resten av sommaren!!!!

Regn!!

Det gör ju inget annat än regnar här!!!!  Blä!!!
imån är det midsommar o det ska dansas runt majstången..antar att jag skulle köpt ett par "fina" gummistövlar innan!!!
 Trevlig midsommar på er!!

Tisdag

Idag har cattis o barnen varit här..Såå roligt!! Jag hoppas verkligen att vi kan ta oss tid att åka ner till dom på en mini semester i sommar..är sugen på glass på smultronstället o söderköping..
Idag har Nicke sett efter Alex medan jag red o var i stallet..När jag kommit en liten bit iväg så ringer han o säger
 -Alex har skitit på sig!
-då får du väl byta då
-nej!
-Fråga farmor då?!

Så när jag kom tillbaka så hade farmor fixat blöjan..vilken tur jag hade!
När jag sedan skulle släppa ut Zamba o Engelen..så sticker Engelen innan jag hinner släppa lös honom...han har kedjan under hakan. så både grimma i kedjan gick sönder.... så mamma fick in på abiouse på vägen hem o handla nytt

Nu är Plåth o pappa ute o snickrar på stallet..Alex sover..oo äntligen skiner solen oxå!!

Imån ska jag först o släppa ut hästarna, sedantill säterdalen med stina (vid fint väder), sen kommer hovslagarn..så imån ska man bli fattig igen..eller fattigare!!
På onsdag är det hoppträning..måste hålla igång nu..om det ska bli någon mer tävling. 

Soporna!!

F'n!!! Glömde ta ut soptunnorna igår så dom är inte tömmda!!!! Hmm undrar var vi ska göra av våra sopor i 2 veckors tid..eftersom den är typ full!???
Idag har Plåth tagit semester så nu är han o Stefan o handlar grejer igen..jag trodde dom skulle gräva o greja i "stallet" men NEJ!!!
Min förhoppning är att han ska ha grävt o gjort klart allt innan gjutning efter helgen...vi får väl se!!!
Jag jobbar ju hela helgen men Alex får vara hos farmor på lördagen såå söndagen vet jag inte hur vi ska lösa än..
Regn regn ooo regn!!! Denna sommar består av REGN!!!
ska ut o rida båda hästarna idag hade jag tänkt..hhmm!! 20.15 ska vi på hotellet o äta med jobbet "personalmöte"..Får väl se om det kommer fram nåt spännande!
Alex somnade idag vid bordet, som tur var hade han ätit klart..så nu sover han i sängen.

Ny frilla..

Igår klippte jag mig..det är såå skönt att bli klippt!!! Det var 7 månader sen!
Sen var vi ner till säterdalen med Stina o Moa..Moa kallar Alex för Acke..Hon ropade Acke ass = Alex glass..Hon tyckte att dom skulle äta glass..Hon är så söt..
Alex åkte rutshkana (stavning) o sprang efter Moa..åkte runt runt på en cykel typ karusell.
Det var tydligen jobbigt för när vi kom hem till mormor så somnade han..'Jag red Heide igår..vilket faktist gick bra..Mellan gångerna jag rider henne glömmer jag av hur fin hon är att rida..bara att ta tygeln o lägga om benen så går hon så fint så..lite annat mot zamba..där man får jobba lite mer.
det är såå tråkigt väder..vet inte vad vi ska hitta på idag..Jag har varit till stallet o ridit Zamba idag..nu sover Alex.
ÄÄ vi blir nog bara hemma idag..

Helgen

I fredags var vi på studenten..det var tråkigt väder men trevligt..God mat o för vissa god dricka..Jag körde..
Tänk om man fick ta studenten en gång till va roligt det skulle vara!! Det är nog en av dom roligaste veckorna i mitt liv!
I lördags tog vi lite sovmorgon..sedan åkte vi till yttre heden..vi blev kvar där till söndagen..då jag jobbade o Alex var med mamma.
Idag har jag varit i stallet o klättrat lite. När jag kom hem höll Plåth o Alex på o klöpp gräset..
Nu ska jag gå o byta på Alex..

Regn!

Fy vilket tråkigt väder!! Det bara regnar o regnar!!
Alex har vänt på dygnet lite tror jag..Han har blivit en riktig sju sovare på morgonen..Idag väckte jag honom vid 9..Var tvungen att åka till stallet då..Men han lägger ju sig vid typ 10 tiden på kvällen så...måste bli ändring!! Men det är mitt fel eftersom vi är o skrotar överallt så sent jämt..
Igår fick Zamba o Evert massage..Zamba var jätte fin i ryggen nu..Skönt! Så nu blir det inge massage på ett tag..om det inte behövs!
Ska kolla efter nå mer tävlingar nu tänkte jag..
Alex sover i bilen..han har varit hos sabina idag medan jag var i stallet..Undrar hur jag ska lösa morgon dagen..Elin (min kusin) tar studenten o innan dess måste jag till stallet..Plåth åker till Elmia tidigt antar jag!!

tävling


Det gick bra på tävlingen!! Zamba skötte sig bra..jag rev ett hinder i 0.90..Zamba tyckte nog att det var lite pluttiga hinder..så han blev alldeles för lång o flack. Men i 1m höll jag ihop honom bättre så där 0 vi. Det var stilhoppning o vi blev placerade..så nu vill jag ut o tävla mera!! får se när nästa tävling blir....tror det blir i juli.
Resten av helgen har varit bra. Fint väder o varmt o skönt..på lördag kvällen var vi hem till Terese o janne o åt pizza..blev lite vin oxå..Alex blev sjuk..förkyld!! Så nu har vi haft 2 roliga o knöliga nätter..så idag är jag förkyld oxå..Jippie!
På söndagen var det mors dag,jag fick en liten orkide. Vi var o fikade hos Plåth mamma o åt mat hos mina föräldrar,..Mamma fick en spikmatta..som fortfarande ligger i min hall..
Idag har vi varit tilll BVC..Alex hade gått ner i vikt...vilket hon inte tyckte var bra..han vägde 9.1..
När Plåth kommer ham ska vi till Kupolen..Han ska ha kläder eftersom han ska till Elmia i helgen..Jag o Alex ska alltså vara själva...oohhh!! jag är lite mörk rädd!!!
Alex sitter i bilen o sover så jag tänkte baka men insåg att jag hade för lite smör sååå jag får baka sen..
Idag ska mamma mocka så jag slipper åka till stallet..ibland skulle man behöva klona sig..tyvär alldeles för ofta!!

RSS 2.0