Ensam!!

Sitter här i min ensamhet..Alex sover (skönt) o Plåth är på hela huset..(lite tråkigt)
jag slipper iallafall hämta dom..
Jag skulle ha varit till Malin på fest..skulle vara utklädd till häxa men min lilla Alex blev sjuk idag..märkte att han va lite grining i morse..men jag var uoppe tidigt åkte till stallet o var hemma igen vid 10.15. SJUKT BRA!! sen var vi till byggmax..förhoppningsvis handlade vi det sista nu!!!Börjar bli ett riktigt dyrt stall!!!! men men mina hästar vill ju bara ha det bästa..ok jag tror faktiskt det kommer bli riktigt fint bara det blir klart!!
Sen kom (min) mormor o morfar hit o hjälpte mig att måla...don  hade några barn med sig oxå..Jesper, måns o Saga! Alex brukar tycka det är JÄTTE roligt när dom kommer..men knappt det funkade..men han åt mat o sov en liten stund..tog febern på honom på kvällen  39.4 undrar på att han var lite gnällig..men lite alvedon så var sjukan nästan som bort blåst..tänk om vi kunde bli såå pigga när vi är sjuka!!
 Mormor hade med sig lite kläder från Terese ( en overall omlite mössor o vantar o en jacka) Tackar så mkt!!!!!
Nu har jag ätit upp min B&J glass  (Phish Food) inte någon favorit..för mkt choklad för min smak!
I morgon blir det jobb igen..oooo! Men det är ju trevligt när lönen kommer.. o nästa månad är det dax för jul klappar..ÖÖÖÖ jag tycker knappt det är slut på sommaren än...HHmmm!! aja
Nu ska jag kolla en stund på tv sen blir det sängen..Det bästa med att i8nte Plåth är hemma är att jag kan lägga när jag vill..han tycker ALLTID att jag vill lägga mig såå tidigt..men sen är jag uppe vid 7-8 tiden medans han gärna sover till 10..Då tycker jag halva dagen har gått..jag vet jag är lite konstig!! Hi Hi!!

okej!

Okej..nu har jag fixat en facebook..o jag fattar inte mkt av vad man ska göra där..men men..jag kanske lär mig så småning om. ibland blir jag bara såå trött på mitt jobb!! önskar man kunde få göra nåt roligt nån gång..
nu har jag ätit kvällsmat o kollat på grace anatomy..Alex sov redan när jag kom hem..orkar inte göra nåt mer innan jag lägger mig..jag antar att disken står kvar till imån..är ju ledig på fredag ..då har jag massor som ska göras..Alex vaknar!!

Trött

Jag är såå trött jag tror jag blir tokig..men men..jag skulle nog behöva träna lite mer..då brukar det bli bättre!! Men just nu räcker dygnets 24 timmat inte till.. Den här veckan jobbar Plåth kväll vilket betyder att jag ska till stallet på morgonen o då brukar jag hinna rida..vilket jag även skulle gjort idag..MEN.. Plåth skulle o lämna våran bil på lagning, vilket betyder hyrbil IGEN!! han kom inte hem förrens 8.30 o då skulle han sätta i stolen oxå..så jag åkte typ 9..var alltså i Säter 9,30 släppte ut o mockade, dushade o fixade mig..sen till jobbet blev ändå lite senh..Usch hade mkt varor att plocka isdag..men jag han med alla nya.. imån blir det lång dag..jobbar till 20.15..så mamma hämtar Alex på dagis. Tur!! Här hemma ser det för j'vligt ut men men..jag antar att skiten ligger kvar till imån o nästa dag!! För nu tänker jag sova!!

lördag

Igår var vi ut på Bolanch(stavning)??hmm alltså jag har inte varit på puben på typ 3år..men allt vet precis som vanligt o samma gammla folk!! Jag hade verkligen hoppats att vi skulle dansa o ha kul men nej..det blev iprinsip ingen dans..o sen vile dom andra gå hem på engång så..ja ja vaknade iallfall lite bakis imorse..usch usch man får sån ångest över saker så!!
Idag har det varit en o provridit Heidi som faktiskt va ganska okej..så om dom vill så tror jag att dom får köpa henne..
Nu håller jag på o gör köttgryta..det är såå mumsigt..den blir väl typ klar vid 10 ikväll..men det är våra matider det.
imån är det jobb igen..nu har jag haft min underbart sköna helg..3 dagar ledigt.sen dröjer det några veckor igen..

Längesen!!

Nu var det väldigt längsen jag var här..Har precis läst vimmelmammans blogg..tycker den är såå hemska att läsa, jag blir alltid så ledsen när jag läser den men ändå måste jag läsa den.. Är det nåt jag är rädd för här i livet så är det cancer. Usch det är en såå hemsk sjukdom..o allt fler människotr drabbas av det..det spelar ingen roll hur du lever..det drabbar vem som helst..jag tycker det är så hemskt när någon som har små barn drabbas..usch usch..hoppas man slipper!
Idag har jag varit o klippt mig fått liote ny färg i håret..lite mörkare nu..sen var jag o malin o alex till falun o schoppade lite..köpte ett par skor som jag inte kommer kunna gå i...smart!! ett linné o ett par jeans..men provade typ hela faluns jeans innan jag hittade några på Jc i kupolen..
imorgon blir det utgång..med sandra o malin..nästa helg blir det haloween fest hos malin..undrar vad jag ska klä ut mig till..några förslag???
Plåth o jonas är fortfarande ute o snickrar..'
ja ja nu ska jag nog krypa ner i sängen med Alex

Jobb o jobb

Nu kör den härliga perioden igång igen..då man inte hinner nåt annat än jobb..nästa lediga dag är nästa fredag..då hoppas jag att det blir klippning o lite shopping kanske..sen på lördagen hoppas jag på lite utgång..var nog typ 3 årsedan jag var ute..Gud vet knappt vad man har på sig ..om  jag bara kunde få Heidi såld så skulle det vara några mindre pusselbitar att få ihop.. även om stallet blir klart så kan jag inte flytta dom andra förens hon är borta!! hmm nu på kvällen när jag kom hem så var Alex o plåth borta så jag dammsög o skurade golven..vilket var välbehövligt..nu är det sängen som gäller..imån har jag en lång dag på jobbet!!

Jobb o jobb

Nu kör den härliga perioden igång igen..då man inte hinner nåt annat än jobb..nästa lediga dag är nästa fredag..då hoppas jag att det blir klippning o lite shopping kanske..sen på lördagen hoppas jag på lite utgång..var nog typ 3 årsedan jag var ute..Gud vet knappt vad man har på sig ..om  jag bara kunde få Heidi såld så skulle det vara några mindre pusselbitar att få ihop.. även om stallet blir klart så kan jag inte flytta dom andra förens hon är borta!! hmm nu på kvällen när jag kom hem så var Alex o plåth borta så jag dammsög o skurade golven..vilket var välbehövligt..nu är det sängen som gäller..imån har jag en lång dag på jobbet!!

Måndag

Idag har det varit en fin dag ut..vilken tur att jag har jobbar då!!
 Efter jobbet var det snabbt till stallet mocka ta in dom o ge mat..sedan hem för plåth väntade på bilen..han o Jonas var till Byggmax o handlade IGEN!!!
Jag o Alex fixade lasagne så länge..sen har vi ätit hela STORA familjen. Nu är dom ute o snickrar.
Någon som vill köpa Heidi??
i Helgen har jag varit ledig..så på lördag var vi uppe tidigt..Perra var här o hämtade jord vid 8 sen var vi med till Byggmax..o till svedol.
Sen kom Janne med barnen på besök..Alex gillar verkligen Saga..han kramar o pussar på henne.  =) Såå söta!!
På söndagen red jag i regnet..sedan hem o kollade när Plåth bonkade stolp..nu här alla stolpar nere till ena hagen..nu är det bara den lilla kvar..sen tråd o isolatorer oxå!!
Igår hade Alex en riktigt otursdag!! Först ralmade han o slog sig på munnen så han fick världens fläskläpp. Sen på kvällen testade han om kaminen verkligen var varm..så han brände sig såå fint i handen..Sen grinade han hela kvällen.. han kunde knappt somna..det tog någon timme..men idag är det bättre.
Nu ska jag se på Anna Anka..He he!!

Skor

Idag var vi en snabbis till kupolen på kvällen..köpte ett par skor som jag har kollat på några gånger...jag vet hur jag vill att det ska se ut..men inte F*N ser jag ut så i mina kläder..ALLA andra är såå fina i sina kläder..vet inte om jag ska behålla dom känns lite för cowboys aktigt för mig..jag vill både vara fin med stövlar o modern...men jag klarar nog aldrig av att vara modern.. Så jag vill ha ett par fina stövlar men jag hittar inge snygga som passar..alla är för storai benen eller fula på nåt annat sätt..såå jag får väl gå i mina gammla springskor!! då blir det billigt oxå!!
Nu har jag precis gjort eld. Slängde i mig några korva med bröd innan vi åkte..Idag har jag jobbat hela dagen.o alex har varit på dagis första dagen på länge. Imån är vi lediga, så då kommer hovslagarn 8 sen hem o äta o hämta alex innan vi ska till säter igen..måste ju rida sen får vi kött imån..ÄNTLIGEN..det har varit tomt ett bra tag på den fronten nu..ooo så måste jag prata med pappa om bilen..he hoppas han tänker vara på bra humör!

RSS 2.0