natten

Natten tror jag kommer bli lååång. Alex är jätte knölig, snorar o hostar o grejar. Just nu är han vaken igen!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Javisst, jag gör lite som jag vill men ungefär såhär: Jag tar frysta torskblock (en påse) och lägger dom i en kastrull med vatten och lite dill eller persilja (nånting liknande med smak, jag tycker persilja blir bäst). Sen får det småkoka en stund, torsken ska gå lätt att dela. Häll bort lite av vattnet, annars får ju jättemycket sås. Sen har jag i typ två matskedar mjöl och låter det koka upp igen medan jag rör lite då och då. Sist häller jag i typ 2-3 kokta ägg som jag skurit i småbitar. Barnen ÄLSKAR den här maten och jag med. Lycka till!

2009-02-26 @ 08:26:12
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: Cattis

OK! Nej, det är inte dumma frågor för när jag gjorde första gången hade jag sett det göras en gång. Det underlättar mer än man tror. Nej, jag skär inte fisken i bitar utan delar den med sleven i lite mindre bitar när den har kokat en stund. Jag har inte i nån mjölk, men du kan ha i det om du vill. Häll bort mer av vattnet isåntfall. Jag tycker det blir godare med bara vatten, men du får prova dig fram! Jag har kvar fisken i när jag gör såsen, det är blir en rätt rinning sås, jag brukar ta mjölet med en sån här tesil och strö över, så slipper jag klumpar. Äggen brukar jag börja med att koka så dom hinner kallna lite. Kram!

2009-02-26 @ 18:27:53
URL: http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0